Традиції Святвечора: як запоріжці готують кутю

Кутя — головна сакральна страва кожного Святвечора. Її готували ще тисячі років тому, і продовжують готувати у наші дні. Сучасні українські родини мають набагато більше можливостей експериментувати зі складом та інгредієнтами. А кожен інгредієнт куті наші пращури наділяли особливим значенням.

Колектив нашого телеканалу щиро вітає вас з Різдвом, бажає щастя, миру та наснаги.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/tradicii-svjatvechira-jak-zaporizhci-gotujut-kutju/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tradicii-svjatvechira-jak-zaporizhci-gotujut-kutju

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top