У тестовому режимі «Укрзалізниця» пропонує повноцінні обіди на деяких потягах. Запроваджено меню гарячих страв у потягах далекого сполучення. Серед них – потяг з Запоріжжя.
З цього тижня розпочинається тестування харчування на деяких найдовших рейсах:
№351/352 Київ — Кишинів
№95/96 Київ — Рахів
№29/30 Київ — Ужгород
№4/3 Запоріжжя — Ужгород.
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Провідники зазначених поїздів запропонують: карпатські деруни; омлет із житомирських яєць; курку з подільською картоплею та овочами; кримськотатарський плов з яловичиною.
Вартість страв: від 170 до 190 грн.
Читайте також: В потягах з Запоріжжя до західних областей суттєви зміни: оновлений розклад
Більше новин в телеграм: t.me/forpost_zp