У потягах для запоріжців з’явилися обіди: що у меню

У тестовому режимі «Укрзалізниця» пропонує повноцінні обіди на деяких потягах.  Запроваджено меню гарячих страв у потягах далекого сполучення. Серед них – потяг з Запоріжжя.

З цього тижня розпочинається тестування харчування на деяких найдовших рейсах:

№351/352 Київ — Кишинів

№95/96 Київ — Рахів

№29/30 Київ — Ужгород

№4/3 Запоріжжя — Ужгород.

Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.

Провідники зазначених поїздів запропонують: карпатські деруни; омлет із житомирських яєць; курку з подільською картоплею та овочами; кримськотатарський плов з яловичиною.

Вартість страв: від 170 до 190 грн.

 

Читайте також: В потягах з Запоріжжя до західних областей суттєви зміни: оновлений розклад

Більше новин в телеграм: t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top