Укрзалізниця тестує меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення. Цього тижня розпочинається тестування такого харчування на деяких найдовших рейсах.
Про це повідомили в Укрзалізниці.
Тестування буде й у запорізькому потязі №4/3 Запоріжжя — Ужгород. Також у поїздах №351/352 Київ — Кишинів, №95/96 Київ — Рахів, №29/30 Київ — Ужгород.
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Ук повідомляє Укрзалізниця, страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
У меню є такі страви:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курку з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов з яловичиною — “абсолютний фаворит наших пасажирів”.
Вартість страв складає від 170 до 190 гривень.