У потязі із Запоріжжя можна придбати повноцінний обід

Укрзалізниця тестує меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення. Цього тижня розпочинається тестування такого харчування на деяких найдовших рейсах.

Про це повідомили в Укрзалізниці.

Тестування буде й у запорізькому потязі  №4/3 Запоріжжя — Ужгород. Також у поїздах №351/352 Київ — Кишинів, №95/96 Київ — Рахів, №29/30 Київ — Ужгород.

Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Ук повідомляє Укрзалізниця, страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.

У меню є такі страви:

  • карпатські деруни;
  • омлет із житомирських яєць;
  • курку з подільською картоплею та овочами;
  • кримськотатарський плов з яловичиною — “абсолютний фаворит наших пасажирів”.

Вартість страв складає від 170 до 190 гривень.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top