У Запоріжжі з’явився новий ресторан: дата офіційного відкриття (ФОТО)

Ресторан «Юність» у Запоріжжі офіційно відкриється 1 листопада о 17:00. Головним гостем вечора стане відомий український співак Віктор Павлік, який виступить на першому поверсі закладу.

Ведучі заходу – Юрій Драненко та Сурен Григорян, а за музичну атмосферу відповідатиме DJ Vitaliy Troyan. Для першого поверху встановлено депозит 1500 грн з людини.

Другий поверх буде відданий під музику DJ Danny Rockin, з депозитом 500 грн з людини. Гості другого поверху також зможуть відвідувати перший поверх.

Адреса ресторану: вулиця Перемоги, 208.

Особливості меню

Меню ресторану «Юність» складається з кількох категорій страв, які орієнтовані на створення атмосфери ностальгії за 80-ми роками. Ось основні категорії та страви:

  1. Закуски
    • Сирна тарілка з різними видами сиру, м’ясне асорті, запечені овочі на грилі.
    • Є кілька варіантів страв із картоплі, включаючи сиру картоплю, картоплю з салом та білими грибами.
  2. Головні хіти
    • Класичні страви, такі як котлета по-київськи, стейк лосося з соусом бермонте та яловича щока з пастою орзо.
    • Представлені традиційні українські страви, наприклад, голубці та пельмені.
  3. Салати, як у бабусі
    • Салати, що нагадують домашню кухню, такі як олів’є, крабовий салат, овочевий салат з бринзою.
    • Особливий акцент на ностальгічних страв з інгредієнтами, які відображають традиційну радянську кухню.
  4. Смак родинного обіду
    • Перші страви: бульйон з фрикадельками, солянка та борщ.
    • Кожна страва підкреслює домашній стиль приготування та автентичність смаку.
  5. Солодке дитинство
    • Десерти, що нагадують про минулі часи, наприклад, бабусин «Наполеон».

Меню сповнене класичних та автентичних страв, що націлені на створення атмосфери теплих родинних спогадів та ностальгії за минулим. Страви підкреслюють ретро-стиль та простоту традиційної кухні.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top