Ресторан «Юність» у Запоріжжі офіційно відкриється 1 листопада о 17:00. Головним гостем вечора стане відомий український співак Віктор Павлік, який виступить на першому поверсі закладу.
Ведучі заходу – Юрій Драненко та Сурен Григорян, а за музичну атмосферу відповідатиме DJ Vitaliy Troyan. Для першого поверху встановлено депозит 1500 грн з людини.
Другий поверх буде відданий під музику DJ Danny Rockin, з депозитом 500 грн з людини. Гості другого поверху також зможуть відвідувати перший поверх.
![](https://akzent.zp.ua/wp-content/uploads/2024/10/Snimok-ekrana-2024-10-23-v-09.59.17-1024x510.png)
Адреса ресторану: вулиця Перемоги, 208.
Особливості меню
Меню ресторану «Юність» складається з кількох категорій страв, які орієнтовані на створення атмосфери ностальгії за 80-ми роками. Ось основні категорії та страви:
- Закуски
- Сирна тарілка з різними видами сиру, м’ясне асорті, запечені овочі на грилі.
- Є кілька варіантів страв із картоплі, включаючи сиру картоплю, картоплю з салом та білими грибами.
- Головні хіти
- Класичні страви, такі як котлета по-київськи, стейк лосося з соусом бермонте та яловича щока з пастою орзо.
- Представлені традиційні українські страви, наприклад, голубці та пельмені.
- Салати, як у бабусі
- Салати, що нагадують домашню кухню, такі як олів’є, крабовий салат, овочевий салат з бринзою.
- Особливий акцент на ностальгічних страв з інгредієнтами, які відображають традиційну радянську кухню.
- Смак родинного обіду
- Перші страви: бульйон з фрикадельками, солянка та борщ.
- Кожна страва підкреслює домашній стиль приготування та автентичність смаку.
- Солодке дитинство
- Десерти, що нагадують про минулі часи, наприклад, бабусин «Наполеон».
Меню сповнене класичних та автентичних страв, що націлені на створення атмосфери теплих родинних спогадів та ностальгії за минулим. Страви підкреслюють ретро-стиль та простоту традиційної кухні.
![](https://akzent.zp.ua/wp-content/uploads/2020/05/icons8-telegramma-app-48.png)