Відтепер тут студенти можуть відпрацьовувати практичні навички створення кавових напоїв та безалкогольних коктейлів. Відкриття лабораторії стало можливим після перемоги навчального закладу у конкурсі «Ми це місто».
Кава — напій, який не лише бадьорить, а й створює настрій. Професія бариста сьогодні набирає популярності, зокрема у Запоріжжі.
Створення такої майстерні стало можливим завдяки участі та перемозі у конкурсі соціальних ініціатив “Ми це місто”, який проводить комбінат “Запоріжсталь”.
На реалізацію проекту навчальний заклад отримав грант у 99 тисяч гривень.
Крім того, покращувати вміння та отримувати нові знання з кулінарної справи студенти ліцею можуть, відвідуючи профільні виставки у країнах Європи.
[embedded content]
Источник: https://tv5.zp.ua/news/v-zaporizkomu-torgovo-kulinarnomu-litseyi-sogodni-urochisto-vidkrili-majsternyu-kofi-haus/
Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook