Першого листопада відбувся один з етапів конкурсу “Харчові технології 2019”. Цей освітній проект реалізує благодійний Фонд Бориса Колеснікова. Його мета — підтримати активних і цілеспрямованих студентів, які хочуть втілити у життя інноваційні ідеї, запустити стартапи у харчовій галузі, та прагнуть кар’єрного росту.
Конкурсанти із 20 найбільших вишів країни написали комплексні тести з профільних предметів. Перед ними стояло завдання продемонструвати теоретичні знання, ерудицію, а також творчі здібності. Про результати туру буде відомо за кілька тижнів, згідно з ними — будуть обрані 80 фіналістів проекту “Харчові технології”, які наприкінці листопаду презентують експертам свої власні розробки. Переможцями конкурсу стануть 30 студентів, бізнес-ідеї яких відзначать члени журі. Вони вже у січні 2019-го року відвідають Міжнародну кондитерську виставку технології кондитерського виробництва ISM у Кельні. Там майбутні кулінари побачать реальний стан глобальної харчової промисловості та дізнаються про тренди майбутнього року. Нагадаємо наразі триває реєстрація студентів у двох аналогічних освітніх конкурсах — “Агро ” та “Авіатор” 2019. Бажаючі взяти участь у проекті, мають подати заявку на участь на сторінці президента Фонду у Фейсбук.
[embedded content]
Источник: https://tv5.zp.ua/news/vidbuvsya-odin-iz-etapiv-konkursu-harchovi-tehnologiyi-2019/
Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook