Як продовжує працювати та “тримає” ціни на хліб одна із запорізьких пекарень

Не зважаючи на труднощі пекарні «Урожай» вдається залишати ціни на свої вироби на рівні довоєнного періоду. Також допомагають і людям, яким довелось покинути свої домівки, Збройним силам України і теробороні.

Працювати з тістом потрібно лише з гарним настроєм та чистими думками — переконані працівники пекарні. Та зараз тісто підтримує моральний спокій пекарів краще, ніж будь-який психолог чи заспокійливі ліки.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/jak-prodovzhuie-pracjuvati-ta-trimaie-cini-na-hlib-odnaz-zaporizkih-pekaren/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=jak-prodovzhuie-pracjuvati-ta-trimaie-cini-na-hlib-odnaz-zaporizkih-pekaren

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top