Як та з чого волонтери готують їжу військовим на “передку” Запорізького напрямку

І в спеку, і у зливу наші волонтери прориваються на фронт до захисників Запорізького краю. Доставляють спорядження, ліки та провізію. Особливу увагу приділяють харчуванню, і хоча б раз на тиждень везуть сухпаї та свіжі продукти. Цього разу волонтери відвідали наших солдатів біля Оріхова. Для них небайдужі запоріжці підготували смачну консервацію.

Але не консервами єдиними – хлопці тут готують і свіжі обіди. На імпровізованій кухні головний стрілець Сергій Марченко. Під його керівництвом ще 4 захисників, які мають кулінарний талант.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/jak-ta-z-chogo-volonteri-gotujut-izhu-vijskovim-na-peredku-zaporizkogo-naprjamku/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=jak-ta-z-chogo-volonteri-gotujut-izhu-vijskovim-na-peredku-zaporizkogo-naprjamku

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top