За лаштунками виробництва десертів: що розповіла засновниця однієї із запорізьких кондитерських

В асортименті представлено близько 20 різноманітних десертів. А от найсвятковіший десерт — торт, можна тут придбати лише на замовлення. Місцеві кондитери втілюють в життя будь-які гастрономічні забаганки.

Тут готують не за звичними рецептами. Майже кожен десерт змінюють та доповнюють, роблячи ексклюзивним. Переважну більшість рецептів купували у французьких кухарів, тож на полицях запорізької кондитерської можна, як то кажуть, спробувати Європу на смак.

“Деякі десерти я без змін перенесла в нашу кондитерську, деякі ми розробляємо всі разом, деякі я. Також, інгредієнти теж французькі або бельгійські і тільки натуральні. Не низькі, ціни у нас не низькі. Середній чек близько 100-150 гривень”, – зазначила засновниця кондитерської Анастасія Плотникова.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/zagljanuti-za-lashtunki-solodkogo-zhittja-odniiei-iz-zaporizkih-konditerskih/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zagljanuti-za-lashtunki-solodkogo-zhittja-odniiei-iz-zaporizkih-konditerskih

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top