Кава – без сумніву, найпопулярніший напій у 128-й окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді, бійці якої з доблестю і відвагою захищають Запоріжжя.
Як уточнили захисники, каву вони готують дуже по-різному: буває, просто висипають в окріп кавову суміш «Три в одному», іноді нашвидкуруч готують розчинну каву й додають згущеного молока або запарюють у сталевій чашці столову ложку меленої кави й чекають, поки вона осяде… Якщо дозволяють умови, бійці готують різні кавові напої в кавомашині.
Однак для мешканців західних областей України один із найпопулярніших способів приготування – джезва (турка) або гейзерна кавоварка. До речі, замість цукру в готову каву часто додають мед.
Ранкова кава гарно бадьорить і зігріває бійців зсередини в ці прохолодні осінні дні. А ще нагадує про домівку…
Смачної недільної кави від 128 ОГШБр!
*
Фото: 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада
Сообщение Захисники Запоріжжя готують ранкову каву (фото) появились сначала на Газета МИГ.