Закуска з перців від Ектора Хіменова-Браво — справжня знахідка для любителів простих, але смачних рецептів

Закуска з перців від Ектора Хіменова-Браво - справжня знахідка для любителів простих, але смачних рецептів

Як приготувати смачну закуску з перців за простим рецептом

Це справжня знахідка для любителів простих, але смачних рецептів. Так вважає відомий шеф-кухар Ектор Хіменос-Браво, який поділився цим рецептом на своїй сторінці в інстаграмі.

Читайте також: Майже як мусака — готуємо смачну запіканку з баклажанів з сиром за рецептом відомого шеф-кухаря

Що потрібно

• Перці болгарські — 3 шт.;

• Оцет винний — 1-2 ст.л;

• Орегано — 1/2 ч.л;

• Базилік — 1/2 ч.л;

• Часник — 2 зубці;

• Оливкова олія — 2 ст.л;

• Сіль — 1/2 ч.л;

• Мигдаль — дрібка.

Як готувати

Перці розрізати навпіл та запікати на пергаменті до «чорних підпалів» — це треба, щоб легко очистити перці. Не хвилюйтеся, вони не згорять.

Пергамент забезпечує рівномірне запікання перців, зберігаючи їх натуральний смак та соковитість.

Відразу з духовки перемістити в пакет-слайдер на 10-15 хв, щоб шкірка легко відділилася від перців.

Нарізати на смужки.

Додати нарізаний часник, оцет винний, оливкову олію, сіль, орегано та базилік.

Подавати, посипавши нарізаними горіхами.

Можна подавати з грінками або як окремий салат.

У коментарях люди діляться своїми варіаціями цього салату.

«Часто так робимо. Тільки до заправки додаю ще дрібно порізану петрушку, а тоді зверху посипаю тертим пармезаном. Нам дуже смакує».

«Часник з сіллю розмішати та додати до перцю, так смачніше».

«Можна ще додати трішки цукру для балансування».

«Я додаю мед».

Читайте також: Смакота: салат із запеченим курячим м’ясом, баклажанами і кабачками — готуємо за рецептом Євгена Клопотенка

«Це мій найулюбленіший рецепт перців, тільки робила без винного оцту й частинку. Треба й так спробувати».

Тобто, бачимо, тут можна експериментувати.

Ми писали, як приготувати лечо за авторським рецептом — перевірено на собі.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top