Сало українці не любили, а ось м’ясо вміли обробляти практично всіма відомими способами. А традиційний борщ був пісною стравою, його, зазвичай, готували без м`яса. Ласували наші предки і делікатесними морепродуктами — бо мали розвинену торгівлю.
“Запорожжя на смак” – проєкт, яким автори прагнуть розвінчати міфи про традиційні для нашого народу страви.
Кухарі проєкту зазначають, що знаючи, чим харчувалися запорожці раніше, можна скласти уявлення про українську кухню 17-19 століття. І за цими рецептами можна легко готувати сьогодні.
Источник: https://tv5.zp.ua/news/zaporizhcjam-prezentuvali-istoriko-kulinarne-shou-jakoju-bula-ranishe-ukrainska-kuhnja/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zaporizhcjam-prezentuvali-istoriko-kulinarne-shou-jakoju-bula-ranishe-ukrainska-kuhnja
Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook