Запорізькі волонтери годують військових та переселенців козацькою їжею

Десятки коробок та ящиків, в яких знаходяться сотні банок з тушонкою та кашею з куркою. Кухарі-волонтери називають це козацькою їжею. Щодня у цеху готують близько двохсот п’ятдесяти банок таких страв.

Все починалося з бажання допомогти нашим бійцям – тож, кухарі в домашніх умовах почали готувати для фронту. Разом з волонтерським штабом «Паляниця» кухарі розширили своє виробництво та перемістились у цех – відтоді постачання страв стало безперебійним. Головне правило, кажуть волонтери – це зробити смачно як вдома, корисно, а ще ситно. Щодня волонтери збільшують не тільки об’єми продукції, а й розширюють меню – відтак, запустили першу партію супів, які згодом передаватимуть на фронт для військових.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/zaporizki-volonteri-godujut-vijskovih-ta-pereselenciv-kozackoju-izheju/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zaporizki-volonteri-godujut-vijskovih-ta-pereselenciv-kozackoju-izheju

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top