Запорізький мікрогрін: що це таке та “з чим його їдять”

Мінімум часу – максимум користі. Якщо коротко, то саме такого визначення заслуговує мікрогрін – молоді паростки зернових, бобових, овочевих культур – справжнє джерело вітамінів і корисних речовин. Про вирощування цього суперфуду Максим Барус замислився в 2013-му, коли ще працював шеф-кухарем в одному із запорізьких ресторанів.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/zaporizkij-mikrogrin-shho-ce-take-ta-z-chim-jogo-idjat/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zaporizkij-mikrogrin-shho-ce-take-ta-z-chim-jogo-idjat

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top