Вони не носять лицарських обладунків, але роблять величезний внесок у перемогу. Знаний у Запоріжжі ресторан «Sir Lancelot» готує їжу для військовослужбовців. Чаклувати над гарячими стравами кухарі починають із самого ранку. Так працюють з першого дня війни.
Вишукані страви для передової розкладають у такі великі бідони. І здавалося б, на цьому робота кухарів має бути завершена. Але ж ні.
Як то кажуть, хороший солдат – ситий солдат. А у ресторані точно знають як приготувати смачну, корисну та поживну їжу для військових.
Цього разу на сніданок у воїнів були спагеті. Не менш смачним має бути обід та вечеря.
Аби кожен в Україні міг відвідувати улюблені заклади і їсти улюблені страви, військові продовжують боронити країну. А воїни тилу – продовжують працювати для цивільних і підтримувати захисників країни.
Источник: https://tv5.zp.ua/news/zaporizkij-restoran-goduie-ukrainskih-bijciv-na-peredovij/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zaporizkij-restoran-goduie-ukrainskih-bijciv-na-peredovij
Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook