Запорізький шеф-кухар показав, як можна зробити пісні страви смачними

Від м’яса відмовилися, а від звичних пісних страв вже втомилися? Ситуація відома багатьом, і знайти з неї вихід, бажано смачний, нам допоможе шеф-кухар з більш ніж десятирічним досвідом Віталій Мітун.

Страва, якою Віталій пропонує урізноманітнити пісний раціон, це запечені баклажани з томатною сальсою і печеною глазур’ю. Для цього необхідний середній баклажан. На одну порцію використовує половину овоча.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/zaporizkij-shef-kuhar-pokazav-jak-mozhna-zrobiti-pisni-stravi-smachnimi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zaporizkij-shef-kuhar-pokazav-jak-mozhna-zrobiti-pisni-stravi-smachnimi

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top