Матч Зірок української Суперліги подарує запоріжцям незабутнє шоу

Шалені слем-данки, конкурс триочкових, подарунки для вболівальників і сама гра українців проти легіонерів.

Запоріжжя повним ходом готується до зіркового матчу. Вчора в облдержадміністрації відбулася прес-конференція з нагоди знакової події для нашого міста.

Наявність ультрасучасної арени у Запоріжжі та робота місцевого осередку федерації баскетболу України зробили наше місто беззаперечним претендентом номер один у виборі місця для проведення Матчу всіх Зірок.

Після 10-річної паузи Матчу зірок нарешті проведуть у форматі легіонери проти українців. Це додає певного шарму і вносить справжню інтригу у поєдинок.

Валерій Плеханов вибраний до тренерського штабу збірної легіонерів. Це вперше у своїй кар‘єрі він буде безпосереднім учасником Матчу Зірок. У складі “Легіону” гратимуть аж троє гравців “Запоріжжя”, і усі у стартовій п‘ятірці: Майкл Холтон, Малік Трент і Кіндалл Хілл.

Проти Кіндалла Хілла і збірної Легіону зіграє інший гравець баскетбольного клубу “Запоріжжя” Андрій Мироненко. Для нього нинішній сезон неначе казка: дебют у збірній України, а тепер перший в кар‘єрі Матч Зірок.

Спортивно-розважальне шоу Матч Зірок вже найближчої суботи, 26-го січня у палаці спорту “Юність”. Початок заходу о 14.00, але вже із 13:30 організатори почнуть розігрувати подарунки для глядачів.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/match-zirok-ukrayinskoyi-superligi-podaruye-zaporizhtsyam-nezabutnye-shou/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top