У Запоріжжі презентували книгу про офіцерів, які захищали Батьківщину під час АТО

Сьогодні відбулася презентація книги про запорізьких офіцерів — героїв антитерористичної операції. Її автор Валентина Михайлова. І це вже не перше видання, яке побачило світ завдяки її творчості. Представили книгу в залі Запорізької міськради.

Книга «І майорить над ними Прапор… Поклик честі офіцерів-запоріжців» — це продовження циклу видань з життєвими історіями учасників АТО. Першою була книга Валентини Михайлової під назвою “З Україною в серці”. У ній зібрані нариси про солдат, які побували у справжньому пеклі війни. В’ячеслав Зайцев — учасник антитерористичної операції — герой тієї самої першої книги. Каже, інтерв’ю з Валентиною Михайловою запам’яталося йому назавжди. А вже за кілька років світ побачила книга про запорізьких офіцерів — учасників антитерористичної операції. Кожен з героїв книги — приклад мужності, патріотизму, сили духу та відданості Батьківщині — зазначив Володимир Буряк.

Валентина Гаврилівна на презентації ледве стримує сльози. Перший нарис у новій книзі про Народного Героя України, Олександра Лобаса. За активну громадську позицію та особистий внесок у розвиток Запоріжжя та патріотичне виховання молоді Валентину Михайлову нагородили почесною грамотою. Книга побачила світ за сприяння депутатів Запорізької міської ради та Володимира Буряка. Кошти на її друк виділили з міського бюджету. А от розповсюджувати її у Запоріжжі будуть безкоштовно.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/100112-2/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top