Запорізька “Орбіта-ЗНУ-ОДЮСШ” приймала лідера чемпіонату – “Хімік” з Южного

Стартовий сет першого матчу почався для запоріжанок доволі непогано.

Господарки нав’язували свою гру гостям і виглядали впевнено. Але южанки змогли перехопити ініціативу і надломити моральний настрій “Орбіти”, перемігши у партії – 25:22. У другому і третьому сеті очікуваної боротьби вже не вийшло. Волейболістки з Южного оформили дві перемоги 25:14 і 25:18.

У другий ігровий день ситуація повторилась. “Орбіта” повела у стартовій партії, але утримати перевагу знову не змогла. 25:22 на користь “Хіміка”. У другому сеті місцеві вболівальники нарешті дочекалися жаданої боротьби від запоріжанок. Але вирішальні атаки знову завершилися на користь гостей з Южного – 25:23. Господарки не пали духом і зуміли вирвати неймовірну перемогу у третій партії. Поступаючись 19:23, підопічні Володимира Бузаєва проявити характер і дотиснули “Хімік” на тай-брейку – 27:25.

Завдяки виграній третій партії у “Орбіти” з’явився шанс відібрати очки у лідера Суперліги. Четвертий сет тримав у напрузі до самого матч-болу. Запоріжанки відставали лише в один бал – 23:24. Крапку у матчі поставили все ж южанки – 25:23. Таким чином “Хімік” виконав програму максимум у Запоріжжі, набравши шість очок.

Після 11-го туру “Орбіта” утримує друге місце у Суперлізі, маючи перевагу від “Білозгара” у сім очок і “Волині” – 11. “Хімік” у зоні недосяжності, маючи перевагу над “Орбітою” у 16 очок. Зовсім скоро “Хімік” та “Орбіта” можуть зустрітися знову. 22 і 23 лютого Запоріжжя приймає Фінал Чотирьох Кубка України.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/zaporizka-orbita-znu-odyussh-prijmala-lidera-chempionatu-himik-z-yuzhnogo/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top