Викраденого Даніеля повернули матері, аби вони разом поїхали до Запоріжжя

Фото зі сторінки Павла Клімкіна

Минулого тижня у Запоріжжі розгорнулася справжня сімейна драма: в Анастасії Малапури батько викрав дворічного Даніеля. Він, разом з дитиною, перебували на території посольства Данії, куди жінка не могла проникнути. Мати у відчаї чатувала в Києві понад тиждень біля данського посольство в надії повернути сина.

Нарешті ситуація, в якій заручником виявився маленький хлопчик, вирішилася. Батьки домовилися про спільну опіку. Анастасія змогла забрати Даніеля й відвезти його додому. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Міністр іноземних справ України Павло Клімкін. Зокрема чиновник подякував своєму данському колезі Міністру Андерсу Самуельсену. За його словами, без втручання закордонного друга нічого б не вийшло.

«У найскладніших життєвих ситуаціях важливо залишатись людьми. Щойно Даніель разом з мамою вийшли з Посольства Данії і поїхали додому. Мама і батько хлопчика уклали угоду і надалі спільно виховуватимуть свого сина», – пише Павло Клімкін.

ПОДЕЛИТЬСЯ

загрузка…

Источник: https://forpost.media/novosti/strong-vikradenogo-danielja-povernuli-materi-abi-voni-razom-poihali-do-zaporizhzhja-strong.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top