У Запоріжжі розпочався суд над водієм, якого підозрюють у скоєнні ДТП, де загинули мати і дитина

ДТП сталася в червні минулого року на Набережній магістралі. Перегони, які влаштували двоє водіїв, призвели до невідворотних наслідків. Вилетівши на тротуар, один з автомобілів збив жінку та її доньку. Лікарі швидкої на місці події, констатували смерть дитини. Врятувати матір медикам теж не вдалося. У той же день правоохоронці затримали трьох чоловіків, які знаходилися в автомобілі.

Оперативники встановили особу чоловіка, який був за кермом. Ним виявився громадянин Вірменії 1982 року народження.

Нещодавно відбулося перше судове засідання по цій справі. Своєї вини підозрюваний не визнає. Сторона захисту наполягає, що того дня чоловік знаходився в автомобілі, але не за кермом. Сторона обвинувачення, в свою чергу, наполягає: усі документи відповідають нормам чинного законодавства. Затриманий має нести відповідальність.

Розгляд справи суд був змушений перенести. Причина – відсутність на засіданні перекладача, залученого ухвалою суду. Це унеможливлює належний захист прав обвинуваченого.

Наступне судове засідання заплановане на 23 липня.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/u-zaporizhzhi-rozpochavsya-sud-nad-vodiyem-yakogo-pidozryuyut-u-skoyenni-dtp-de-zaginuli-mati-i-ditina/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top