Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.Страстная неделя 2024 года: значение каждого дня, история, традицииНапередодні Великодня у Запоріжжі посилять безпекові заходи з метою недопущення ворожих провокаційУ Запоріжжі багатодітні родини можуть отримати матеріальну допомогуЗа фото у соцмережах окупанти арештували мешканця тимчасово окупованого БердянськаУ Запорізькій області окупанти намагаються впроваджувати обмеження на роботу для…В Запоріжжі проходить реставрація старожитностей, евакуйованих з прифронтового ГуляйполяСтарі-нові обличчя: хто увійшов до оновленого складу виконкому Запорізької міськрадиКлассическая, с шоколадом и веганская: 5 рецептов пасок на Пасху-2024Синоптик рассказала, какой будет погода в Вербное воскресенье и на…Синоптикиня розповіла, якою буде погода у Вербну неділю та на…

Популяція дельфінів у Азовському морі стала поступово зростати

Популяція дельфінів у Азовському морі цьогоріч стала поступово зростати. За словами фахівців, це викликане скороченням промислового вилову риби. Адже не секрет, що потрапляючи в риболовецькі сіті, шансів вижити у дельфінів практично не лишалось.

Через це у морі побільшало риби, а відповідно – стало більше корму для дельфінів. Тільки в акваторії Приазовського національного природного парку сьогодні налічується від ста п’ятдесяти до двохсот особин «азовки»

Источник: https://tv5.zp.ua/news/populyatsiya-delfiniv-u-azovskomu-mori-tsogorich-stala-postupovo-zrostati/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top