В Запоріжжі затримали сутенера – фото

Учора, 11 січня, правоохоронці затримали жителя Запоріжжя, який займався звідництвом на території міста. З метою наживи чоловік втягував жінок в заняття проституцією. Про це повідомляє пресслужба ГУНП

Правоохоронці вияснили, що 46-річний запорожець розповсюджував номери телефонів в готелях і саунах міста. За цими номерами він пропонував клієнтам цих закладів послуги повій за грошову винагороду.

Окрім цього, «особисто здійснював охорону, супровід повій під час виїздів до клієнтів в сауни, готелі, орендовані квартири, отримував кошти, зароблені за кожну добу, шукав дівчат для роботи повіями», – розповідає т.в.о. начальника Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Ігор Смірнов.

Оперативники УБЗПТЛ спільно зі слідчими Комунарського відділення поліції задокументували факт звідництва. Чоловік надав повію клієнту і отримав у винагороду 1000 гривень.

Фото ГУНП
Фото ГУНП

Усі речові докази: грошові кошти, робочі записи, мобільні телефони – вилучені. Стосовно чоловіка відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 КК України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Тільки обране для вас у нашому телеграм каналі 

Сообщение В Запоріжжі затримали сутенера – фото появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/kriminal/v-zaporizhzhi-zatrimali-sutenera-foto.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

Добавить комментарий

scroll to top