Великогабаритний транспорт продовжує пересікати Дніпровську ГЕС, незважаючи на заборони

Особливо це відбувається у нічний час, коли відсутній пост патрульної поліції зі сторони лівого берега Дніпра.

За лютий 2020 року зафіксовано щоденні випадки проїзду великогабаритного транспорту автодорожнім переїздом через споруди Дніпровської ГЕС, здебільшого колонами у кількості від 3 до 6 вантажівок, сукупна вага яких з вантажем може сягати близько 300 тон.

Загальна кількість вантажних автомобілів за добу часом складає 13-14 вантажних автомобілів. Такі систематичні порушення з боку водіїв призводять до інтенсивного руйнування асфальтобетонного покриття автодороги.

У зв’язку з рішенням виконкому Запорізької міської ради, заборонено рух вантажного транспорту через Дніпровську ГЕС, про що встановлено відповідні дорожні знаки та проінформовано автоперевізників.’

Керівництво ДніпроГЕС повторно звернулось до Управління патрульної поліції в Запорізькій області з проханням здійснювати цілодобовий контроль за дотриманням автоперевізниками заборони проїзду вантажного транспорту як з правого, так і з лівого боку Дніпра.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут:’https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram:’https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram:’https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook:’https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/velikogabaritnij-transport-prodovzhuye-peresikati-dniprovsku-ges-nezvazhayuchi-na-zaboroni/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top