Суд оголосив вирок чоловіку, який побив ветерана АТО в супермаркеті

Про це повідомляють в прес-службі Жовтневого районного суду.

Нагадаємо, інцидент стався у вересні 2019 року. У супермаркеті “АТБ” на проспекті Соборному ветеран АТО Микола Стельмах заступився за касирку супермаркету “АТБ” і намагався вгамувати хулігана. В результаті зловмисник напав на Стельмаха і побив його битою.

У суді обвинувачений і його захисник намагалися переконати суд, що його дії були самозахистом. Мовляв, ветеран АТО сам спровокував бійку. Втім, відеозапис і пояснення свідків підтвердили, що нападник вів себе в приміщенні магазину зухвало, голосно розмовляв, робив зауваження продавцям, висловлював образи всім працівникам мережі «АТБ”, хуліганив. Саме така поведінка спонукала потерпілого ветерана АТО втрутитися.

Суд визнав дії нападника умисним тяжким злочином.

Рішенням суду зловмисника отримав вісім років позбавлення волі і буде повинен виплатити майже один мільйон гривень компенсації потерпілому, який після нападу серйозно постраждав і до сих пір знаходиться на реабілітації.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/sud-ogolosiv-virok-choloviku-jakij-pobiv-veterana-ato-v-supermarketi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sud-ogolosiv-virok-choloviku-jakij-pobiv-veterana-ato-v-supermarketi

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top