У селі у Запорізькій області відновили «головний» майданчик для дозвілля

Робота на подвір’ї Терсянського навчально-виховного комплексу кипить із самого ранку. Тут оновлюють спортивний майданчик. Приводять у порядок футбольні ворота, баскетбольні щити та рукоходи. На суботнику працювало кілька десятків людей. Цей майданчик – чи не єдина розвага для місцевих. Його відвідують не лише учні школи, яких тут близько сотні, а й жителі сусідніх сіл та селищ. Здебільшого вільний час тут проводить молодь. Самі ж школярі взяли участь у суботнику. Так хочуть зробити свій внесок у розвиток Терсянки.

Школярі отримали нові м’ячі для занять різними видами спорту. А також спеціальні сітки, за допомогою яких згодом облаштують майданчики для гри у волейбол та баскетбол. Так, сподіваються організатори суботнику, діти, які живуть у сільській місцевості зможуть проводити вільний час із користю.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/u-seli-u-zaporizkij-oblasti-vidnovili-golovnij-majdanchik-dlja-dozvillja/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=u-seli-u-zaporizkij-oblasti-vidnovili-golovnij-majdanchik-dlja-dozvillja

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top