«Європейська Солідарність» увійшла до трійки лідерів у Запорізькій області

За даними завершеного паралельного підрахунку голосів до Запорізької обласної ради, сформована трійка партій-лідерів у виборчих перегонах

ОПЗЖ – 22.4%
«Слуга Народу» – 18.5%
«Європейська Солідарність» – 10.1 %

Інші політичні сили, які увійшли до обласної ради, хоч і подолали прохідний бар’єр, але набрали значно меншу кількість голосів (до 8 %).

Коментуючи результат, голова Запорізької територіальної організації партії «Європейська Солідарність», народний депутат восьмого скликання Ігор Артюшенко зазначив, що сьогодні патріоти України об’єднуються навколо «Європейської Солідарності» як єдиної опозиції, тож найближчим часом «ЄС» не тільки втримає, а й помножить свій результат.

«Європейська Солідарність» – єдина проукраїнська сила, яка здатна протистояти спробам реваншу від проросійських політичних сил. Саме тому навколо нас об’єднались не тільки наші давні однодумці і прихильники, але й представники інших демократичних сил і рухів.

«Європейська Солідарність» точно залишиться в лідерах електоральних симпатій, і судячи з переліку партій, які увійшли до місцевих рад, найближчим часом наших прихильників ставатиме більше. Тому що ті ідеї, з якими йшли на вибори наші опоненти, йдуть врозріз з українськими цінностями. І я сподіваюсь, що бажаючих захистити нашу державність, нашу Незалежність ставатиме все більше. А зробити це в місцевому самоврядуванні здатна тільки команда «Європейської Солідарності», – наголосив Ігор Артюшенко.

Сообщение «Європейська Солідарність» увійшла до трійки лідерів у Запорізькій області появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novost-dnja/ievropejska-solidarnist-uvijshla-do-trijki-lideriv-u-zaporizkij-oblasti.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top