У Запоріжжі горіла квартира в 9-поверховому будинку: людей евакуювали, є загиблий (ФОТО)

62-річний власник квартири загинув у пожежі. 

Вчора ввечері, 5 лютого, в 9-поверховому будинку на вулиці Козака Бабури, що в Хортицькому районі міста, палала квартира на 8-му поверсі. Про це повідомляє прес-служба обласного управління ДСНС.

В одній з кімнат квартири горіли домашні речі на загальній площі 18 кв.м. Відомо, що рятувальники працювали одночасно в двох напрямках: евакуювали мешканців будинку та ліквідували загорання.

Бійцям ДСНС вдалося врятувати жінку, яка жила в сусідній квартирі. Самостійно вийти на вулицю містянка не могла через сильне задимлення. Ще 5 чоловік вивели на свіже повітря сходами. Медична допомога людям не знадобилася. На жаль, врятувати 62-річного власника квартири – не вдалося, його тіло виявили в кімнаті.

Фото: zp.dsns.gov.ua

О 19:25 рятувальники локалізували загоряння, а о 19:50 – повністю його ліквідували Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах на стисненому повітрі. Причина пожежі встановлюється. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалося 5 одиниць техніки та 15 чоловік особового складу, – вказано у повідомленні. 

Читайте також: В сім’ї запорізького дитячого кардіолога сталася трагедія: терміново потрібна допомога

Сообщение У Запоріжжі горіла квартира в 9-поверховому будинку: людей евакуювали, є загиблий (ФОТО) появились сначала на Forpost.

Источник: https://forpost.media/novosti/u-zaporizhzhi-gorila-kvartira-v-9-poverhovomu-budinku-ljudej-evakujuvali-ie-zagiblij-foto.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top