Вирішення проблемних питань громад Запорізької області: як функціонує новостворена координаційна рада

До неї увійшли голови обласної та районних рад, депутати і, безпосередньо, очільники територіальних громад. Збиратимуться щонайменше раз на місяць, планують і виїзні засідання у громадах. Перша зустріч відбулася сьогодні.

Зробити громади сучаснішими та комфортнішими – можливо. А кошти для цього можна залучити з Європейського інвестиційного банку чи Державного фонду регіонального розвитку. Головне – грамотно написати грантовий проект. Цьому також будуть навчати у новій координаційній раді.

“Ми будемо підключати провідних спеціалістів країни, можливо, і постараємося підключити провідних спеціалістів іноземних для того, щоб консолідувати наші зусилля і навчати громади з інвестиційної діяльності”, – зазначила голова Запорізької облради Олена Жук.

Відтепер свої звернення та пропозиції громади зможуть направити до центральної влади, а це може пришвидшити вирішення проблемних питань.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/zrobiti-gromadi-zaporizkoi-oblasti-suchasnishimi-ta-komfortnishimi-jak/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zrobiti-gromadi-zaporizkoi-oblasti-suchasnishimi-ta-komfortnishimi-jak

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top