ДТП на Набережній у Запоріжжі: постраждалу транспортували додому, а дитина ще в лікарні

Ми вже писали про те, як проходить лікування жінки та хлопчика з родини Ралко, які постраждали внаслідок аварії. Так, 17-го липня пізно ввечері на Набережній у Запоріжжі сталася ДТП. Нетверезий водій збив жінку з її 8-річним сином. У них були дуже тяжкі пошкодження та мати з дитиною пішли на одужання.

Нині жінку із Запоріжжя транспортували додому каретою швидкої. Перевезли її за місцем мешкання минулої п’ятниці, адже показань для лікування в стаціонарі немає.

Про це на своїй сторінці повідомила родичка постраждалої та чоловік Роман Ралко.

Повідомляється, що Валентина Ралко нині пішла на одужання. Наступні 6 тижнів їй лежати у корсеті, далі буде повторюватися ряд обстежень і якщо все добре, то жінку чекає етап реабілітації. Їй доведеться знову вчитись сидіти, стояти, а потім і ходити.

Син Віктор нині перебуває в лікарні, у нього знайшли ще один перелом колінного суглоба. Родина висловлює подяку медичному персоналу та небайдужим людям, які підтримували їх з усієї країни.

Як ми вже писали, трагедія сталася на Набережній близько 23 години. Жінка з чоловіком і дитиною приїхали на концерт. Після нього й сталася аварія — вони переходили дорогу назустріч Романові. І тут на нерегульованому переході їх збила автівка. За кермом авто знаходився чоловік у стані наркотичного сп’яніння. Нині його взяли під варту.

Источник: https://forpost.media/novosti/dtp-na-naberezhniy-u-zaporizhzhi-postrazhdalu-transportuvaly-dodomu-a-dytyna-shche-v-likarni.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top