Попросив подзвонити і втік: на Запоріжжі чоловік викрав телефон у перехожого

Інцидент трапився ще наприкінці квітня в Мелітополі. По допомогу до поліції звернувся 44-річний місцевий мешканець, який розповів, що невідомий чоловік підійшов до нього на вулиці та попросив подзвонити. Втім, взявши до руки мобільний, чоловік відразу втік.

Грабіжником виявився раніше неодноразово судимий за корисливі злочини мешканець Мелітопольського району. Викрадений мобільний телефон чоловік продав, а гроші витратив на власні потреби.

12 серпня йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі досудове розслідування завершується. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі від чотирьох до шести років.

Джерело: Мелітопольське районне управління поліції ГУНП в Запорізькій області

Нагадаємо, вчора, 12 серпня, у Дніпровському районі Запоріжжя сталася аварія. Під колеса легковика потрапив 55-річний чоловік.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/poprosiv-podzvoniti-vtik-na-zaporizhzhi-cholovik-vikrav-telefon-u-perehozhogo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=poprosiv-podzvoniti-vtik-na-zaporizhzhi-cholovik-vikrav-telefon-u-perehozhogo

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top