У Запоріжжі на оновленому “Козацькому колі” вперше провели захід

“Козацьке коло” – перший завершений на Хортиці об’єкт проєкту президента “Велика реставрація”. Партнер відродження Хортиці — Група Метінвест, яка з самого початку долучилася до розробки концепції масштабних перетворень.

“Це перша локація, яка відкрилась завдяки співпраці влади і місцевого бізнесу. Я скажу, що всі об’єкти будують місцевий бізнес безпосередньо. Все, на що має бути спрямовані зусилля будь-якої влади в першу чергу — щоб наші діти долучались до традицій, мали можливість виїхати і в гарних умовах набути нових навичок, в ігровій формі, в сучасній. Щось нове дізнатися і гарно провести час”, – зазначив голова Запорізької облдержадміністраці Олександр Старух.

Перший фестиваль на “Козацькому колі” показав, що оновлене місце дійсно може вмістити чимало людей. Цього разу для відвідувачів організували близько десятка різних локацій. Виготовлення ляльок-мотанок, різноманітних оберегів та прикрас, валяння з шерсті та демонстрація роботи ковалів — це все та багато іншого могли побачити діти разом із батьками на фестивалі.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/u-zaporizhzhi-na-onovlenomu-kozackomu-koli-vpershe-proveli-zahid/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=u-zaporizhzhi-na-onovlenomu-kozackomu-koli-vpershe-proveli-zahid

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top