На запорізькому залізничному вокзалі запустили сучасну відремонтовану електричку: за яким напрямком

Це вже п’ятий приміський поїзд, який за неповні три роки модернізувала Придніпровська залізниця. Тут оновили механічне та електрообладнання. Старі вікна замінили на металопластикові з двокамерними склопакетами. Замість дерев’яних лав – дивани з напівм’якими сидіннями, а також сучасне світлодіодне освітлення. Також провели повну заміну санвузлів.

Дешевше ніж власним авто або ж маршруткою, але дорожче ніж на старій електричці, приблизно на 10 відсотків. Квиток від Запоріжжя до Нікополя на новий електропоїзд коштує 30 гривень. Часу дорозі – 2 години 45 хвилин.

Також сьогодні ввечері після майже півторарічної перерви, пов’язаної з введенням карантину на території України, в перший рейс вирушить приміський поїзд Запоріжжя – Енергодар.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/na-zaporizkomu-zaliznichnomu-vokzali-zapustili-suchasnu-vidremontovanu-elektrichku-za-jakim-naprjamkom/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=na-zaporizkomu-zaliznichnomu-vokzali-zapustili-suchasnu-vidremontovanu-elektrichku-za-jakim-naprjamkom

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top