У Запоріжжі презентували бібліографічний покажчик, присвячений волонтерському руху

Книги, календарі, статті з періодичних видань та інтернет-ресурсів – загалом у виданні майже півтори тисячі записів, які охоплюють період з 2014-го по 2020-й рік.

У покажчику є інформація про нагороди, якими відзначені запорізькі волонтери, а також список фільмів, знятих про їхню діяльність. Крім того, у виданні розміщені й замальовки про волонтерські будні.

“Ми зібрали весь матеріал, де згадуються запорізькі волонтери і їх вклад у нашу справу по збереженню Незалежності України. Тут, в цьому покажчику, зібрано 874 прізвища волонтерів Запорізького краю, названі найактивніші громадські організації, волонтерські центри, які працюють і зараз та допомагають військовим”, – розповіла завідуюча відділом краєзнавства Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки Тетяна Палівода.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/u-zaporizhzhi-prezentuvali-bibliografichnij-pokazhchik-prisvjachenij-volonterskomu-ruhu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=u-zaporizhzhi-prezentuvali-bibliografichnij-pokazhchik-prisvjachenij-volonterskomu-ruhu

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top