Стан сп’яніння — не обтяжуюча обставина: подробиці із суду, де обирали запобіжний захід чоловікові, який на Хортиці збив родину

Суддя вважає, що стан алкогольного сп’яніння — не обтяжуюча обставина, а лише один з факторів, що кваліфікує дії чоловіка. Між тим, стан дитини, яку він збив, вкрай важкий.

Нові подробиці трагедії на Хортиці розповіли журналісти «Надзвичайних новин«. Як виявилося, родина Покровських поверталася додому з пляжу по дорозі без освітлення. Йшли вздовж узбіччя по дорозі — зарості не давали змогу відійти далі. В цей час 49-річний Євген їхав з того ж самого пляжу напідпитку. У суді чоловік відмовився відповідати навіщо сів за кермо у стані сп’яніння. Все сталося швидко — за якусь мить голова родини побачив світло фар, а коли прийшов у себе, не одразу зміг знайти дружину, а от донечка лежала неподалік нього. Роман із поламаною рукою зміг підповзти до маленької Ульяни, яка вже була без тями.

Родину забрали до лікарні. Роману надали допомогу й він відмовився від госпіталізації, бо потрібно було їхати у лікарню до доньки. Його дружина Дар’я з черепно-мозковою травмою знаходиться у лікарні. Стан жінки не критичний.

А от маленька Ульяна досі в комі. 5-річній дитині вже зробили трепанацію черепа, в неї пошкоджені усі внутрішні органи. Лікарі дають мінімум шансів, та все ж борються за життя малечі. Батько стоїть під реанімацією цілодобово, а в соцмережах збирають допомогу на лікування дитини.

Євгену ж, як ми вже повідомляли раніше, обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. На суді чоловік казав, що йому потрібно бути не в СІЗО, щоб зібрати кошти на лікування дитини, мовляв — і машину продасть, і квартиру на продаж виставить, й в борги влізе, аби дитина була жива. Свою вину чоловік визнає частково, про те що був напідпитку коментувати відмовляється.

Суддя заявив, що стан сп’яніння — це не обтяжуюча обставина. Це лише кваліфікує дії чоловіка. Врешті решт Євгена відпустили з зали суду.

Читайте також: В стаціонарах Запорізької області знаходиться 214 осіб з коронавірусом

Источник: https://forpost.media/novosti/stan-sp-ianinnia-ne-obtiazhuiucha-obstavyna-podrobytsi-iz-sudu-de-obyraly-zapobizhnyy-zakhid-cholovikovi-iakyy-na-khortytsi-zbyv-rodynu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top