Стали відомі подробиці долі кішки, яку в Запоріжжі побив та викинув із вікна господар

З численними травмами та без ока – в такому стані до ветеринарної клініки доставили кішку, яку покалічив власний господар. Чим та не догодила – досі невідомо, втім наслідки шокували навіть лікарів.

Кішку прооперували. Тепер з видаленим оком, досі в нестабільному психологічному стані, вона проходить реабілітацію. І так триватиме ще близько двох місяців. Втім, те, що тварина повністю одужає – прогнозів лікарі не дають.

Також працівники клініки розповіли, що в тварини довіри до людей точно немає. Коли хтось підходить до боксу, де зараз знаходиться тварина, реакція у неї вкрай негативна.

Поруч з кішкою зараз знаходяться волонтери. Вони зазначають, що додому вона не повернеться і пристосуватись до суспільства їй буде важко. Зараз приютити тварину мають намір в організації «Добрі ручки», але питання це не першочергове, адже наразі тварина потребує постійного перебування у стаціонарі.

Як ми повідомляли раніше, за жорстке поводження з твариною її господар став фігурантом кримінального провадження ч.1 статті 299. Йому загрожує обмеженням волі від одного до трьох років або позбавленням волі від двох до трьох років з конфіскацією тварини. Наразі триває досудове розслідування.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/z-javilisja-novi-podrobici-shokujuchoi-zhorstokosti-v-zaporizhzhi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=z-javilisja-novi-podrobici-shokujuchoi-zhorstokosti-v-zaporizhzhi

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top