Важные новости

Як вивчати юридичну англійську

Юридична англійська: курси плюс самостійне навчання

Формула ідеального навчання: проходження профільних курсів плюс самостійне вивчення мови.

Юридична англійська на корпоративних курсах Yappi Corporate

Корпоративне вивчення іноземної дозволяє одночасно поліпшити знання мови у співробітників і розширити можливості компанії на світовому ринку. На цих корпоративних курсах фахівці зможуть вивчати юридичну англійську з урахуванням їх рівня володіння мовою і цілей компанії. На таких курсах фахівці вивчають профільну лексику, необхідну граматику, правила ділового листування і переговорів, відпрацьовують навички мовлення. Окрім того, вони можуть тренувати отримані знання на уроках з носієм мови і на спеціальних тренінгах. Переваги цих курсів:

розробка індивідуальної програми;контроль навчання в сучасній CRM системі;гнучкий графік;супровід особистими методистами і аккаунт-менеджером;безкоштовні спікінг клаби.

Перед початком занять проводиться тестування співробітників і пробне заняття, щоб ефективно розділити їх на групи і підібрати програму навчання.

Cамостійне вивчення англійської для юристів

На додаток до навчання на курсах юристи можуть самостійно покращувати знання за допомогою додаткових тематичних ресурсів: блогів, підкастів, підручників, книг та онлайн-курсів від провідних світових університетів, наприклад:

Coursera – курси з юриспруденції від University of Michigan, University of Pennsylvania, Yale та інших;Edx – великий вибір курсів з міжнародного, кримінального, фінансового та інших галузей права;Futurelearn – короткі онлайн-курси з різних галузей права.

Ще один спосіб поліпшити профільну англійську – прослуховування тематичних підкастів. Так можна поліпшити сприйняття розмовної англійської на слух і дізнатися актуальні новини за своїм профілем роботи:

Bloomberg Law;Lawyer 2 Lawyer;Lawyerist Podcast.

Поповнити словниковий запас також допоможуть перегляд тематичних блогів на Youtube і читання профільних блогів в інтернеті.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/jak-vivchati-juridichnu-anglijsku/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=jak-vivchati-juridichnu-anglijsku

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top