Запорізьку Хортицю відвідуватиме втричі більше туристів

Втричі більше подорожувальників, аніж зараз, вже невдовзі чекають у заповіднику. Українську перлину на Дніпрі відновлюють у межах президентської програми «Велика реставрація». Навколо цього проєкту об’єдналися влада та бізнес: Метінвест долучився до розробки концепції та реалізації масштабних змін у заповіднику.

Якою в результаті стане Хортиця – розповів генеральний директор заповідника в ефірі каналу «Україна 24».

“Ми потребуємо дуже потужної сучасної туристичної інфраструктури і для піших туристів, і для велотуристів, водні маршрути необхідно розвивати. Тобто все це зараз розбудовується і стартанули якраз із 2021-го року, завдячуючи державно-приватному партнерству Міністерства культури, області і Метінвесту. І ми зараз бачимо перспективу на декілька років дійсно перетворити Хортицю в потужну національну перлину2, – зазначив генеральний директор Національного заповідника «Хортиця» Максим Остапенко.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/zaporizku-horticju-vidviduvatitmut-vtrichi-bilshe-turistiv/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zaporizku-horticju-vidviduvatitmut-vtrichi-bilshe-turistiv

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top