В Запоріжжі загинув пішоход, який переходив дорогу в невстановленому місці

Чоловік загинув під колесами автівки. Водій іномарки скоїв наїзд на пішохода, коли той перетинав дорогу в невстановленому місці.

Про подію повідомляє пресслужба ГУ НП в Запорізькій області.

Жахлива трагедія трапилася ввечері 27 вересня на Прибережній магістралі. О 19:20 в поліцію надійшло повідомлення про, що трапилося ДТП з потерпілим.

Поліцейські встановили, що 33-річний водій легковика BMW-520I їхав по Прибережній магістралі від вулиці Фортечна до вулиці Запорізької. На цій ділянці він скоїв наїзд на 59-річного чоловіка, який перетинав дорогу у невстановленому місці.

Через отримані травми пішохід помер у лікарні. Легковик вилучено та поміщено на штрафмайданчик поки буде тривати слідство.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» ККУ. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

«Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутись за телефоном  (098) 590-65-92, 098-862-72-92 або 102», — повідомляє пресслужба ГУ НП в Запорізькій області.

Читайте також: Новий автобусний маршрут в Запоріжжі поєднає два береги міста

Источник: https://forpost.media/novosti/v-zaporizhzhi-zahynuv-pishokhod-iakyy-perekhodyv-dorohu-v-nevstanovlenomu-mistsi.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top