У запорізькі лікарні прооперували жінку, яка отримала понад 60% опіків після вчинку її чоловіка

Про це повідомила в соцмережі заступниця голови Запорізької облдержадміністрації Злата Некрасова. Стан травмованої важкий, вона перебуває у лікарні. Жінку прооперували – одну з уражених ділянок тіла закрили ксеношкірою.

Як ми зазначали раніше, 5 листопада у населеному пункті Кушугум сталася пожежа. Нетверезий чоловік облив бензином машину та підпалив. Дружина стояла поряд і миттєво спалахнула. Обидва постраждали від вогню. Чоловік також наразі знаходиться у реанімації тієї ж лікарні.

“Суспільне” з’ясувало, що з вогню жінку врятував чоловік її сестри. Він витягнув постраждалу з вогню та заблокував його поширення на будинок, оскільки там перебували двоє маленьких дітей. Жінка впевнена, що чоловік не хотів підпалити саме її, а підпалював автівку.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/u-zaporizki-likarni-prooperuvali-zhinku-jaka-otrimala-ponad-60-opikiv-pislja-vchinku-ii-cholovika/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=u-zaporizki-likarni-prooperuvali-zhinku-jaka-otrimala-ponad-60-opikiv-pislja-vchinku-ii-cholovika

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top