Серед українців росте попит на роботу в Англії

Що потрібно для отримання роботи у Великобританії?

Агентства з пошуку роботи за кордоном зазвичай займаються працевлаштуванням клієнтів під ключ. Для укладення контракту із роботодавцем майбутній працівник у більшості випадків має надати компанії такі папери:

дійсний закордонний паспорт;кольорове фото, виконане згідно з вимогами агенції;документи про отримання спеціалізованої освіти (для профільних працівників);необхідні згідно з законами країни роботодавця медичні довідки.

Після цього слід підписати згоду на прийом діючих вимог та законодавчих норм Англії. Страховку компанії з працевлаштування українців за кордоном зазвичай оформлюють самостійно.

Який рівень англійської мови потрібен?

У більшості випадків необхідний сертифікат B1. Даного рівня достатньо для спілкування стажера з роботодавцем та помічниками керівника на робочому місці. Для деяких вакансій така вимога не обов’язкова. Це здебільшого стосується робочого персоналу, сезонних робітників. На таку роботу часто приймають навіть без досвіду. Останнє потрібно вказати у резюме. Про відсутність досвіду також варто відразу сказати на співбесіді.

Ким можна влаштуватися в Англії?

Найбільше вакансій пропонують британські сфери будівництва та аграрної промисловості. Серед поширених пропозицій варто виділити такі:

різноробочий на будівельному майданчику;збиральник фруктів, овочів, грибів (у польових чи тепличних умовах);спеціаліст середньої ланки (наприклад, кладка плитки).

Робота у Великобританії – це відмінний шанс познайомитися з європейською культурою, отримати постійну високооплачувану роботу та ВНП в одній із найбільш розвинених країн світу. Більше інформації про вакансії від британських компаній можна дізнатися, відвідавши онлайн-сервіс OLX Робота.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/sered-ukrainciv-roste-popit-na-robotu-v-anglii/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sered-ukrainciv-roste-popit-na-robotu-v-anglii

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top