Супи та солянки, закуски, піцца та м’ясні страви. Все це можна приготувати з продуктів, що лишилися після тривалих свят. І не лише з продуктів, а навіть з повноцінних страв.
Наприклад, можна перетворити традиційне новорічне олів’є на холодний суп. Варто використати лише сметану, сіль, перець та мінеральну воду.
На приготування трьох страв, які запропонував запорізький шеф-кухар, кожен витратить не більше години, адже більшість інгредієнтів вже готові.
Источник: https://tv5.zp.ua/news/jak-vrjatuvati-stravi-ta-produkti-shho-zalishilisja-z-novorichnogo-zastillja/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=jak-vrjatuvati-stravi-ta-produkti-shho-zalishilisja-z-novorichnogo-zastillja
Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook