Талановиті запоріжці на «Голосі країни»: кого обрали зіркові тренери. ВІДЕО

На каналі 1+1 стартував новий сезон шоу «Голос країни». Наразі учасників набирають у команду методом сліпого прослуховування. На головній сцені виступили й запорожці.

Серед зіркових тренерів у 12 сезоні шоу є Оля Полякова, Потап, Надія Дорофєєва та Святослав Вакарчук, передає inform.zp.ua. Вони прослуховують учасників, проте не бачать, хто це співає. Таким чином виконавці набрали собі у команду учасників із Запоріжжя та області.

Максим Бородін

Це музикант родом із Вільнянська Запорізької області, йому 36 років. Він працює ведучим, але активно займається музикою. Максим має дружину і трьох дочок.

На шоу Максим Бородін виступив із піснею під гітару «Прятки» HammAli Navai. На нього повернулися три тренери: Потап, Оля Полякова та Святослав Вакарчук. Він вирішив піти у команду до Вакарчука.

Герман Дудковський (Gera Gerc)

Це ведучий радіостанції «Хіт ФМ» родом із Запоріжжя. Він має псевдонім Gera Gerc, під яким його впізнають слухачі на радіо. Германові 30 років, зараз живе у Києві. Він вирішив розкритися не лише як радіоведучий, а й виконавець. Він сам написав текст до пісні, яку представив на «Голосі», а також зі своїм напарником склав музику.

Свою пісню «Vysokomirni» він виконав у стилі хіп-хоп, чим підкорив усіх зоряних тренерів. Але зрештою вирішив піти в команду до Потапа.

Марія Сур

Співачка із Запоріжжя 17 років, вона вихованка вокальної студії «Кантілена» центру культури ЗНУ. Вона виступила з піснею Survivor, чим розгорнула крісла трьох тренерів проекту.

Між тренерами Олею Поляковою та Надією Дорофєєвою розгорівся справжній телефонний батл. Полякова в ефірі набрала телефоном до своєї доньки, а Дорофєєва – своєму чоловікові, щоб ті вмовили співачку із Запоріжжя піти в ту чи іншу команду. В результаті Марія Сур обрала команду Дорофєєвої.

Читайте також: Запорізька лікарка показала шок-контент на сцені «Україна має талант» — відео

Жодного спаму, лише найцікавіше для вас у нашому Telegram-каналі. Обіцяємо)

Источник: https://forpost.media/glavnoe/talanovyti-zaporizhtsi-na-holosi-krainy-koho-obraly-zirkovi-trenery-video.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top