Повернення фестивалів та відкриття нових музеїв: яким буде туризм у Запоріжжі в цьому році

В цьому році у Запоріжжі очікуються великі повернення та відкриття. Так, зокрема вже анонсовано проведення фестивалів, ставших традиційних у Запоріжжі “Khortytsia Freedom” та “Zaporizhzhia Jazzy”. Дати фестивалів поки що невідомі.

Окрім цього у місті в поточному році планують відкрити ще один крафтовий музей. Два таких вже працюють – це музеї архітектури та феноменальної сили. Чому саме буде присвячений ще один такий заклад – наразі не розголошують.

А от традиційне святкування Дня міста у Запоріжжі Покровським ярмарком хочуть залишити у минулому. Зараз працюють над розробленням нової концепції міського свята.

Окрему увагу хочуть приділити Хортиці та продовжити розвивати її саме як туристичний об’єкт. Також розробляють нові туристичні екскурсійні маршрути.

Новини і жваве обговорення коротких відео тут: https://www.youtube.com/user/ChannelTB5
Канал «Новини Запоріжжя» в Telegram: https://t.me/tv5zp
Яскравий та красивий акаунт в Instagram: https://www.instagram.com/tv5zp
Легкий доступ до новин та коментарів у Facebook: https://www.facebook.com/channeltv5/

Источник: https://tv5.zp.ua/news/povernennja-festivaliv-ta-vidkrittja-novih-muzeiv-jakim-bude-turizm-u-zaporizhzhi-v-comu-roci/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=povernennja-festivaliv-ta-vidkrittja-novih-muzeiv-jakim-bude-turizm-u-zaporizhzhi-v-comu-roci

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top