Через мости та греблю ДніпроГЕС тимчасово призупинений рух муніципальних автобусів

Через укріплення міста влада Запоріжжя призупиняє рух муніципальних автобусів, які курсують з Хортицького та Дніпровського районів через мости та греблю Дніпрогесу.

Про це повідомив в.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

«Поставтесь до цього з розумінням! Угруповуйтеся! Допомагайте друзям, родичам та сусідам дістатися центру міста приватним автотранспортом. Але робіть це лише за дуже нагальної потреби.

Підкреслюю, що в інших районах Запоріжжя рух муніципального транспорту не змінюється. З графіком його роботи можна ознайомитися на сайті міської ради», — повідомив Куртєв.

Нагадаємо, запорізькі волонтери, які вчора збирали допомогу для військових, повідомили журналістам Форпост, що знайшли зворушливий подарунок серед речей, які зібрали запоріжці.

Запоріжці передали багато різних речей для військових однієї із запорізьких частин. Волонтери ці речі мають розсортувати та запакують у коробки, які будуть підписані і передані військовим. Так, під час роботи одна з волонтерок знайшла в пакеті із допомогою зворушливий подарунок — листівку, зроблену власноруч. на білому аркуші різнокольорові побажання здоров’я, миру та життя.

Волонтери говорять, що листівка обов’язково буде доправлена до своїх адресатів!

Читайте також: Російська військова техніка підійшла до Енергодару. Відео

Источник: https://forpost.media/novosti/cherez-mosty-ta-hrebliu-dniprohes-tymchasovo-pryzupynenyy-rukh-munitsypalnykh-avtobusiv.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top