Депутати Запорізької міської ради заявили, що не підтримають будь-яких закликів до порушення територіальної цілісності України

Сьогодні,17 березня, депутати Запорізької міської ради підписали звернення від Запорізької міської ради VIII скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та українського народу щодо підтримки територіальної цілісності України.

«Від імені мешканців міста Запоріжжя, ми — депутати Запорізької міської ради, стверджуємо: Запоріжжя — було, є і буде українським містом. Запоріжжя — це Україна. А Україна — є суверенна та унітарна держава. Цілісна і незалежна, у межах існуючих кордонів. І вона такою — залишиться.

Ми, як представники Запорізької громади, ніколи не підтримаємо будь-яких закликів до порушення територіальної цілісності нашої держави.

Кожна дитина в Україні знає, що Запоріжжя — це місто козацької слави. І воно таким — залишиться. Без варіантів.

Разом з усією країною ми йдемо до перемоги. Ми будемо боротися за право жити на своїй вільній землі. Бо ми — запоріжці. А Запоріжжя — це Україна.

Слава Україні! Героям Слава!», — йдеться в зверненні.








Читайте також: Викрито шахрая: чоловік ошукував українців, які за кордоном намагалися врятуватися від війни

Источник: https://forpost.media/vijna/deputaty-zaporizkoi-miskoi-rady-zaiavyly-shcho-ne-pidtrymaiut-bud-iakykh-zaklykiv-do-porushennia-terytorialnoi-tsilisnosti-ukrainy.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top