Вечірнє зведення про ситуацію в Запорізькій області від Збройних сил України

Збройні сили України повідомляють, що сили оборони Запорізького краю героїчно протистоять ворогу вже 27 днів поспіль. Українські захисники та захисниці продовжують мужньо і героїчно стримувати навалу агресора, а окупанти несуть втрати.

Про це повідомляє речник ЗОВА полковник ЗСУ Іван Арєф’єв.

Сьогодні мені вдалося поспілкуватися з людиною, яка вийшла з тимчасово окупованої території Запорізького краю. Чоловік розповів про те, що окупанти почали приховувати розпізнавальні знаки на своїй військовій техніці. Солдати російської армії до знаку Z – домальовують діагональ (косу лінію) з верхнього лівого кута в правий нижній та таким чином отримують символ у вигляді пісочного годинника. Такі випадки помічені у Пологівському районі, але що означає цей знак – співрозмовнику не відомо, — повідомляє Іван Арєф’єв

Сьогодні, 22 березня здався у полон підрозділам ЗСУ один зі старших офіцерів підрозділу російської федерації.

В Запоріжжі та Запорізькій області загарбники намагаються провести приховану підготовку до виборів проросійських адміністрацій в районах та містах.

У Приморську вже вдруге відбувся мітинг проти окупації «Приморськ – це Україна!».

В Мелітополі редакція Медіахолдингу «Мелитопольские ведомости» заявила про припинення роботи. Михайло Кумок, після того, як його родину було відпущено до дому, заявив, що не бажає наражати журналістів на небезпеку.

Запоріжжя продовжує готуватися до оборони: ТрО разом із регулярними підрозділами Сил оборони Запорізького краю визначають задачі та готують місто.

Слава Україні!

Читайте також: На Запоріжжі за час війни народилася 501 дитина

Источник: https://forpost.media/vijna/vechirnie-zvedennia-pro-sytuatsiiu-v-zaporizkiy-oblasti-vid-zbroynykh-syl-ukrainy.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top