Четверо політиків із Запорізької області потрапили до «Реєстру держZрадників»

Національне агентство з питань запобігання корупції та громадська організація “Рух ЧЕСНО” оприлюднили список імен українських діячів, визнаних зрадниками.

На платформі «Реєстр держZрадників» публікується база даних державних зрадників: політиків, медійників, правоохоронців, що в умовах війни здійснили перехід на бік ворога.

“Перед тим, як внести особу до цього списку, “Рух ЧЕСНО” перевіряє потенційних кандидатів. Для перевірки інформації він активно співпрацює з правоохоронними органами та громадськими організаціями. У реєстрі чотири категорії осіб: політики, судді та юристи, медійники та правоохоронні органи. ГО “Рух ЧЕСНО” продовжує шукати колаборантів та закликає всіх, хто має таку інформацію, ділитися нею”, – повідомляє Нацрада з питань телебачення та радіомовлення.

Источник: https://tv5.zp.ua/news/chetvero-politikiv-iz-zaporizkoi-oblasti-potrapili-do-reiestru-derzhzradnikiv/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=chetvero-politikiv-iz-zaporizkoi-oblasti-potrapili-do-reiestru-derzhzradnikiv

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top