«Фонд Порошенка» передав запорізьким бійцям автівку та важливе оснащення

До Запоріжжя волонтери «Фонду Порошенка» привезли важливе оснащення – генератори, помпи, бронежилети, келаврові шоломи, засоби зв’язку та військовий одяг. Найціннішим подарунком стала автівка типу «пікап» марки Ford.

Вже завтра автомобіль поїде на фронт, де в найгарячіших точках Україну захищають наші військові.

Ветеран АТО, блогер Олексій Петров, який віз автомобіль з Києва розповідає, що це вже не перша друга і далеко не остання допомога, яку Запоріжжя отримало від волонтерів. Необхідне закуповується за кошти «Фонду Порошенка», ГО «Справа Громад» та пожертви небайдужих українців, які хочуть допомагати армії:

«Це все для запорізьких батальйонів, які знаходяться на самісінькій передовій Запорізького краю та Донецької області. В них дуже великі потреби, і ми всі це добре розуміємо і знаємо, які потреби у тероборони Запорізької області. Ми допомагаємо по можливості. Хлопці подають заявки і ми намагаємося ці заявки виконувати за першої ліпшої можливості. Це і завдяки простим громадянам, які жертвують різні суми — і п’ять, і десять гривень, і сто тисяч. І це завдяки «Фонду Порошенка». Саме цьому в нас виходить привозити і забезпечувати наших захисників усім необхідним», — розповів Олексій Петров.

Допомогу приймали депутати «Європейської Солідарності», які сьогодні проходять службу в ЗСУ.
Кажуть: на фронті саме завдяки волонтерам вони отримують гідне забезпечення технікою та оснащенням:

«Від лиця Збройних Сил України, від депутатського корпусу «Європейської Солідарності» в Запорізькій області, ми висловлюємо величезну подяку за цей чудовий пікап, який вже завтра поїде на захист території нашої держави в саму найгарячішу точку – на східний кордон нашої області», — наголосили депутати «Європейської Солідарності»












Источник: https://forpost.media/vijna/fond-poroshenka-peredav-zaporizkym-biytsiam-avtivku-ta-vazhlyve-osnashchennia.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top