Запорізькі депутати відвідали зустріч з Петром Порошенком

П’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко провів зустріч з керівниками Секретаріатів партії зі всієї України.

Партійці на чолі з лідером опозиції обговорили ситуацію в країні та пріоритетні напрямки роботи в умовах війни. Окрему увагу приділили ролі партії в збереженні України, допомозі військовим та постраждалим від наслідків війни.

«Європейська Солідарність» займає провідну позицію серед усіх партій України за кількістю депутатів та партійців, що пішли захищати нашу країну на фронт. Запорізька організація не виключення – майже вся чоловіча частина секретаріату та більшість депутатського корпусу наразі знаходяться в лавах ЗСУ та Нацгвардії, – коментує керівник Секретаріату Запорізької територіальної організації партії «Європейська Солідарність», військовослужбовець ЗСУ Олег Чернов,
– Крім того, ми – фронтова область, більшість території якої наразі під ярмом окупантів. В таких умовах ми, як ніхто інший, бачимо реальну ситуацію в країні. Тож наш осередок останні чотири місяці плідно працює одразу у трьох напрямках. Ми захищаємо нашу країну, як військові, ми допомагаємо вести інформування населення й попереджати дії ворога в інфопросторі, ми допомагаємо тим, хто цього потребує, як волонтери.
Впевнений, що нашим людям вистачить сил вистояти і перемогти по всіх фронтах проти російських окупантів», – резюмував Олег Чернов.

Источник: https://forpost.media/glavnoe/zaporizki-deputaty-vidvidaly-zustrich-z-petrom-poroshenkom.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top